بهداشت و درمان
-
چه کسانی در معرض ابتلا به HIV هستند؟
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (سلامت جو)، پیشگیری از ابتلا به HIV یکی از مهم ترین اهداف…
بیشتر بخوانید » -
تب دنگی خطرناک شد – خبرگزاری سلامت
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، ماجرای پشه آدس و تب دنگی از بهار و تابستان امسال…
بیشتر بخوانید » -
کاهش نرخ واکسیناسیون عامل افزایش سرخک در سراسر جهان
سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده در بیانیهای مشترک اعلام کردند: پوشش ناکافی ایمنسازی…
بیشتر بخوانید » -
هشدار شیوع شدید آنفلوانزای H1N1
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، رضا صالحی رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و مصرف آنتی بیوتیک…
بیشتر بخوانید » -
تنفس هوای آلوده خطر اگزما را افزایش میدهد
به گفته تیم تحقیقاتی دانشگاه ییل، از آنجایی که دادهها مدتهاست نشان دادهاند که میزان اگزما – که از نظر…
بیشتر بخوانید » -
تب دنگی خطرناک شد/ واکنش وزارت بهداشت
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، ماجرای پشه آدس و تب دنگی از بهار و تابستان امسال…
بیشتر بخوانید » -
اثرات غذاهای چرب را با این خوراکیها از بین ببرید
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، محققان انگلیسی دریافتند نوشیدن کاکائو سرشار از فلاوانول های سالم به…
بیشتر بخوانید » -
پرتجویزترین آنتیبیوتیکها در نسخههای پزشکان
رئیس اداره ارزیابی و مدیریت فناوری سلامت و مطالعات اقتصادی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس آمار دارویی سال…
بیشتر بخوانید » -
یک ماه بستری در بیمارستان به دلیل مصرف کنسرو ماهی نجوشیده
بیمار 44 ساله مشهدی که با مصرف سم بوتولیسم در پی مصرف کنسرو ماهی نپخته مسموم شده بود و علائمی…
بیشتر بخوانید » -
اهمیت تستهای سالانه عملکرد کلیوی از ۴۰ سالگی به بعد
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، دکتر مریم میری قلعه نویی – دانشیار گروه نفرولوژی دانشگاه علوم…
بیشتر بخوانید »