بارداری

بسته بندی فست فود موجب انتقال مواد سمی به زنان باردار می شود

به گزارش سلامت جو به نقل از مهر از مدیسین نت، محققان هشدار می دهند که در صورت مصرف فست فود در دوران بارداری، مواد شیمیایی موجود در بسته بندی می تواند به جنین آسیب برساند.

دکتر شیلا ساتیانارایانا، نویسنده ارشد این مطالعه و متخصص اطفال و محقق در موسسه تحقیقات کودکان سیاتل، می گوید: زمانی که مادران در معرض این ماده شیمیایی قرار می گیرند، این مواد سمی می توانند از جفت عبور کرده و وارد گردش خون جنین شوند. »

وی خاطرنشان کرد: فتالات ها می توانند باعث التهاب و استرس اکسیداتیو در جنین شوند. استرس اکسیداتیو یک عدم تعادل شیمیایی مضر در بدن است. تحقیقات قبلی قرار گرفتن در معرض فتالات در دوران بارداری را با خطر بیشتر زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و اختلالات دوران کودکی مانند اوتیسم و ​​اختلال کمبود توجه و بیش فعالی مرتبط دانسته است.

مطالعه جدید داده‌های 1031 زن باردار را بررسی کرد که در یک مطالعه جداگانه رشد شناختی و یادگیری بین سال‌های 2006 و 2011 ثبت نام کرده بودند. سطح فتالات در سه ماهه دوم بارداری اندازه‌گیری شد.

به طور متوسط، غذای بسیار فرآوری شده 39 درصد از رژیم غذایی شرکت کنندگان را تشکیل می داد. هر 10 درصد افزایش در نسبت غذاهای بسیار فرآوری شده با 13 درصد افزایش سطح دی (2-اتیل هگزیل) فتالات، یکی از رایج ترین و مضرترین این مواد شیمیایی همراه بود.

شرکت‌های مواد غذایی مواد شیمیایی و نگهدارنده‌ها را برای افزایش ماندگاری یا جذاب‌تر کردن آن‌ها اضافه می‌کنند و تشخیص برخی از آنها از شکل اصلی‌شان سخت است. محققان بسته بندی کیک، سیب زمینی سرخ کرده، نان همبرگر و نوشابه را به عنوان نمونه ذکر کردند.

با این حال، وقتی صحبت از فست فود به میان می آید، دستکش هایی که کارگران می پوشند و ابزارهایی که در آماده سازی، ذخیره سازی و سرو استفاده می شوند، ممکن است منابع اصلی قرار گرفتن در معرض آن باشند.

در همین حال، ساتیانارایانا از زنان باردار خواست از غذاهای بسیار فرآوری شده اجتناب کنند و در عوض میوه، سبزیجات و گوشت بدون چربی مصرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا